Gratis tips bij overgangsklachten

TIP 1: Koude voeten helpt opvliegers verminderen

Bloedverlies na de overgangEen van de meest bekende verschijnselen van de overgang is de opvlieger. Menig cabaretier heeft er al de draak mee gestoken: de puffende vrouw in de overgang. Maar als het je écht overkomt, is het lang zo grappig niet.

Gelukkig zijn er verschillende manieren om opvliegers te lijf te gaan. Door je te kleden in laagjes, kan je in geval van een opvlieger één laagje uittrekken en zodoende een beetje afkoelen. Let ook op wat je eet en drinkt, want bijvoorbeeld sterk gekruid voedsel kan een opvlieger uitlokken.

Last van een nachtelijke zweetaanval? Lees het in onze “10 gratis tips”, laat hieronder je e-mailadres achter en ga de overgang te lijf!

6 gedachten over “Gratis tips bij overgangsklachten

  1. Voor opvliegers, nachtzweten, depressie naar acupunctuur gaan. Na enkele sessies ben je er van af. Ik hoef nog maar 1x per jaar te gaan en het is weg!!!

  2. Beetje late reactie, maar lees het vandaag voor het eerst. Hartkloppingen kunnen idd veroorzaakt worden door de overgang, kan nl. hormoon gerelateerd zijn. Ik heb het zelf gehad, had het voorheen vóór elke menstruatie en daarna heftiger aan het begin v.d. overgang. Ook had ik vroeger last van migraine, in de overgang last van oogmigraine. Ik heb veel baat bij fyto oestrogenen die je vindt in b.v. sojaproducten, venkel, lijnzaad.

  3. Ik vraag mij of ik om de paar maand met andere overgangstabletten over moet gaan? Heb het idee dat ik na paar maand dezelfde tabletten heb gebruikt de opvliegers weer sterker worden!
    Iemand hier ook last van ??

Een reactie plaatsen